Nieuws

Stemadvies van Delta - GroenLinks congres 19/12

Op zaterdag 19 december is het GroenLinks congres. Het verkiezingsprogramma wordt dan aangepast. Hét moment om goed klimaatbeleid voor te stellen en vooral te stemmen! Delta geeft je een stemadvies om je te helpen met alle tientallen amendementen.
Lees verder

Ondersteun de amendementen van Delta

Delta dient een aantal amendementen in om concept-verkiezingsprogramma van GroenLinks nog scherper te maken, wat betreft de klimaatcrisis. Alle GroenLinks leden kunnen de amendementen ondersteunen. Elk amendement heeft 25 individuele steunverklaringen nodig om door te gaan naar de volgende ronde. Ondersteun dus nu onze amendementen!

Lees verder

✏️ Schrijf mee aan het Deltaplan! ✏️

Vandaag lanceren we onze meeschrijfcampagne voor het Deltaplan. We willen iedereen uitnodigen om mee te denken over een visie voor een klimaatneutraal en rechtvaardig Nederland in 2030! Met dit plan laten we zien dat er een oplossing is op de klimaatcrisis: een sociaal en eerlijk alternatief, dat concrete voorstellen doet voor systeemverandering.

Lees verder

Delta-update, congres en meer...

Het GroenLinks congres, dat deze zaterdag zou plaatsvinden, is helaas verplaatst vanwege het coronavirus en de maatregelen in Brabant. Op het congres zouden wij vier moties presenteren en ter stemming inbrengen. In een paar dagen tijd hebben meer dan 180 mensen deze moties ondersteund! Dit is geweldig nieuws: de klimaatcrisis wordt serieus genomen en samen gaan we een deltaplan schrijven om klimaatneutraal te worden in 2030! Er wordt een nieuwe datum voor het congres geprikt. De moties zullen dan gewoon aan bod komen. Met zoveel ondersteuningen, moet het zeker lukken om alle moties aangenomen te krijgen!

Lees verder

Lancering Delta

logo Delta

Vandaag lanceren we Delta, het nieuwe platform binnen GroenLinks om te ijveren voor een rechtvaardige Deltaplan voor een klimaatneutraal Nederland in 2030.

Lees verder