Doe mee

Het Deltaplan vormgeven kunnen en willen we niet alleen doen! We bouwen aan een brede beweging binnen de partij, die de roep om een rechtvaardig Deltaplan kracht bij zet. Help je mee?

Denk mee

Zet je expertise, netwerk, energie, tijd en creativiteit in! We zoeken mensen die mee willen helpen om het Deltaplan vorm te geven, moties te schrijven, lezing en gesprekken voor te bereiden, en contact te leggen met nieuwe organisaties.

Meeschrijven aan het Deltaplan? Vul het formulier voor meeschrijvers in. Algemene interesse? Vul het contacformulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zoek ons op

Voor alle bijeenkomsten waar we aanwezig zullen zijn, zie onze agenda.

Nodig ons uit

We komen graag langs om meer uit te leggen over Delta. We kunnen een korte lezing over de klimaat- en ecologische crisis geven, gecombineerd met onze oplossing van het Deltaplan. Daarna gaan we graag in gesprek!

Contact

Je kan ons via mail bereiken op delta@groenlinks.nl. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe plannen en bijeenkomsten. Je kunt ons daarnaast volgen op Twitter, Facebook en LinkedIn.